Navigation Menu
Mikko Vapa
heinäkuu 32013

Teen elävän ja kuivan veren analyysejä Tampereella. Löydät lisää tietoa Vapaa.infosta. I do live and dry blood analyses in Tampere. You can find more information at Dropperbot.com.

More Information»
Jarkko Kattilakoski
kesäkuu 52013

Tärkeintä elämässäsi on terveys, pidä hyvää huolta siitä! Homeopaattisi tarjoaa hoidot, palvelut ja tuotteet terveytesi parantamiseen. Ihmiseltä, ihmiselle periaatteella. Autan Sinua löytämään kehossasi olevat parantavat voimat. Kehossasi olevat voimat ovat niitä tekijöitä ja asioita, joilla kehosi ja mielesi muuttuvat jälleen hyvinvoiviksi pistä ihmeessä viestiä tai soita.

More Information»
Netta Nevantausta
kesäkuu 52013

Olen Netta Nevantausta, jalat vahvasti maan pinnalla oleva unelmoija, uudistaja ja käytännön toimija. Olen empiirinen kokeilija ja tervejärkinen skeptikko. Asiat, jotka olen hyväksynyt omaksi totuudekseni ja havainnut käytännössä toimiviksi, olen perinpohjaisesti testannut itselläni ja lähipiirilläni. Mielestäni vain oman kokemuksen ja paranemisen kautta voi syntynyt syvä ymmärrys ja tietoisuus kokonaisvaltaisista hyvinvoinnin osatekijöistä. Arjen henkisyys on helpottanut käytännön tasolla perheeni ja lasteni elämää ja tehnyt oman polkuni keveäksi kulkea. Joka hetkessä läsnä on kiitollisuus, nöyryys, mielenrauha ja luottamus.

More Information»
All Listing Types All Locations Any Rating

Listing Results

 • Mikko Vapa

  Mikko Vapa

  Dry Blood - Analysis, Live and Dry Blood

  Read more
 • Jarkko Kattilakoski

  Jarkko Kattilakoski

  Live and Dry Blood

  Read more
 • Netta Nevantausta

  Netta Nevantausta

  Live and Dry Blood

  Read more